‘HVALI SE ŠTO JE ZAVRŠILA SA DRUGARICINIM MUŽEM!’ Car ne prestaje da ponižava Maju! Bila si sa čovekom od 50 godina, nisi knjigu izdala pa da se hvališ!

Showbizz

‘HVALI SE ŠTO JE ZAVRŠILA SA DRUGARICINIM MUŽEM!’ Car ne prestaje da ponižava Maju! Bila si sa čovekom od 50 godina, nisi knjigu izdala pa da se hvališ!

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Voditeljka Ivana Šopić najavila je sledeći klip, a zadrugari su imali priliku da vide kako Filip Car najstrašnije vređa i ponižava Maju Marinković.

Ja mogu da vređam devojke sa kojim sam bio, ali ona ne, kao što ne vređam njene izbore. Ne volim da legnem i da mi ona drobi o Aleksandri i da me provocira, pa onda imam ovakve reakcije. Ovo je med i mleko kako smo mi znali. Mi ovo ne bismo smeli da dozvoljavamo ovo, moram i ja malo da popustim. Ljudi nisu svesni šta sam ovde proživeo i da sam prošle godine imao mnogo teži rijaliti.

Ja imam sve za nju, ako ona pokaže poptovanje i pristojnost, kako prema meni, tako i prema drugima. Ne mogu kad vidim da želi Anđeli da učini zlo, a želi da se njoj to ne čini. Čim si odvratna prema ljudima, ja ću biti odvratan prema meni. Šta će meni neko ko gazi sve pred sobom, a dobar je prema meni? Normalno je da ćemo da se posvađamo. Ona se hvali što je završila sa prijateljicinim mužem – govorio je Car.

Je l’ gajiš neke emocije prema Aleksandri? – pitala je Ivana Šopić.

Ne, to je više bes i razočarenje. Mislim da ne mogu da se dovedem u situaciju da imam nešto sa njom, pa ni prijateljski. Ja mogu da je vređam, kao što Maju mogu ja da vređam. Ja nemam lepo mišljenje o Aleksandri, izgovorio sam joj ružne stvari, ali treba sad još neko da turira i mene to nervira. Ja ne bih mogao da ostanem imun da nju neko vređa – dodao je Filip.

Svako ko je dozvoli sebi da uzme moje ime u usta, tako i ja dopustim sebi. Ja neću da dozovlim da lete kobasice i kisela mleka, ovde sam pobedila samu sebe jer nisam uvredila. Ako je neko dopuštao sebi moje ime da uzima u usta, zašto ne mogu ja iz svoje emocije? – komentarisala je Maja.

Ona me je dovela do toga da je ružćno uvredim, a da ona ne uzvrti, ali kad legnem prst u uvo i u oko – dodao je Filip.

Znam i ja kakvo mišljenje imaš ti o drugim ljudima. Ja sam mnogo normalnija nego što sam bila – nastavila je Marinkovićeva.

Što on malo ne juri tebe? – pitlala je Ivana Šopić.

Jurio me je dok je imao devojku. Slađo, na leto idemo u Crikvenicu – govorila je Maja.

Ja se nju ne bih usudio da dovedem nigde nego u neka brda, a ne u kuću da je dovedem – poručio je Filip. (e-turneja.com)