KAD BI ANĐELA SAZNALA ZA OVAJ ZVEZDANOV POSTUPAK LILA BI GORKE SUZE Zadrugar raskrinkao do srži Slavnićeve NAMERE sa Đuričićkom

Showbizz

KAD BI ANĐELA SAZNALA ZA OVAJ ZVEZDANOV POSTUPAK LILA BI GORKE SUZE Zadrugar raskrinkao do srži Slavnićeve NAMERE sa Đuričićkom

Mikica Bojanić je do srži raskrinkao Zvezdana Slavnića i njegov odnos sa Anđelom Đuričić.

Zadrugar, koji je do detalja upućen u prirodu njihovog odnosa, priznao je Zorici Marković, da Slavnić nije zaljubljen u mlađašnu Crnogorku koja je zbog njega pogazila svoje moralne kodekse.

– Ako je tako kao što oni kažu da se toliko poznaju a da je više prijateljstvo nego ljubav, pa neko bi do sad od njih završio u zatvoru j** – rekla je Zorica.

– Kakav on imidž stvara ovde. Jel odabrao partnerku, onda nek uživa sa njom. Ja kažem evo jel si odabrao ovu, on mi kaže kao ma kakva ona, u fazonu nebitna je. Kaže ušao sam u crveno, puk’o sam Zorice. Nema niko pravo njima nešto da priča, svako ima pravo da živi svoj život – nastavio je on.

– Znaš ti šta je ljubav. Kakva ljubav među njima. Koliko smo mi ovakvih veza nagledali u rijalitiju.

– Ali neki su i uspeli – rekao je Mikica.

– Ma kakva ljubav, ako je to ljubav zašto gleda Aleksandru. Ono što on radi je nedopustivo po meni. O svakome govore dela, ne reči.

– Ja mislim da on sa Anom svakako nije hteo – dodao je Mikica.

– Ako laže Ana, laže i Zvezdan za sve što je pričao. Ovo između Anđele i njega je čista ljubav. Ovo nije ista strast kao što je bila između Filipa i Dalile. Ovo je igra. Oboma odgovara zbog rijalitija. Neka privlačnost je postojala ali ljubav ne – kazala je Zorica. (Kurir.rs)