ON JE ZA MENE NAJBOLJI :Anđela na sva usta hvalila Zvezdana , pa sve dala od sebe da ga opere od trećeg mesta na anketi, zadrugarke ga stavile na STUB SRAMA (VIDEO)

Showbizz

ON JE ZA MENE NAJBOLJI :Anđela na sva usta hvalila Zvezdana , pa sve dala od sebe da ga opere od trećeg mesta na anketi, zadrugarke ga stavile na STUB SRAMA (VIDEO)

Tokom emisije ”Pretres nedelje”, voditeljka Ivana Šopić otkrila se na je na listi zadrugara koji nisu pokazali lepo ponašanje prema lepšem polu na dan žena Zvezdan Slavnić zauzeo treće mesto. Većinski deo njih se usaglasio sa mišljenjem publike, a njegova partnerka Anđela Đuričić usprotivila se ovom stavu.

Sad je vreme za negativnu stranu ove ankete. Šta mislite, koji muškarac se nije dobro poneo prema ženama, na njihov praznik? – upitala je Ivana.

Mislim da je Car na trećem – kazala je Slađa.

Moram da vam kažem da je Zola na četvrtom, kad je bolja strana ankete u pitanju, a nisam bila ni dužna da kažem to – rekla je Ivana.

Neka mi popuše ku**c. Zalužio sam da budem prvi, jer ono što sma uradio ja, nije niko – istakao je Zola.

Slađo, Zvezdan se nalazi na trećem mestu – kazala je Ivana.

Zvezdna sam isto navela, jer nije ispoštovao Anu. Polivao je i pljuvao, a ja sam tome prisustvovala.

Nije mi se dopalo, najgore je što mislim da će se to ponavljati – kazala je Slađa.

Ne znam zbog čega je Zvezdan izglasan, ne viđam ga u kući. Treba Anđela da nam kaže što je to tako – kazala je Žana.

Kako ne znaš? – upitala je Miljana P.

Nisam taj dan videla šta radi. Ne zanima me ni šta on radi, ja govorim kako jeste. Zvezdana 8. Marta nisam posmatrala – istakla je Žana.

Sećam se da je za 8. Mart Zvezdan stajao ispred prodavca ruža i da se cenkao sa njim. Mislim da bi on ipak trebalo da bude na prvom mestu, jer je pljuvao, vređao i radio najgore stvari ženama. Gledaoci su te poštedeli. On voli samo sebe – rekao je Neca.

Saglasan sam sa ovim da je Zvezdan pokazao jako loše postupke ovede, kao i neki muškarci. Verujem da su pretežno gledateljke glasale. Molim da žene koje su se ovde poslale kao radodajke ne komentarišu da li je neko ispao džentlem. Osobe koje su dopuštale da ih hvataju za grudi, ne mogu da budu merodavne – rekao je Ivan.

Ne može da se ćuti na sve ovo. Zvezdan je pokazao nedolično ponašanje prema ženama – istakla je Miljana P.

Kad ti je curelo niz noge, jer si bila n….a, tad ti to nije smetalo? Nemoj samo ti da komentarišeš – istakao je Zvezdan.

Žao mi je što se Zvezdan našao na ovoj listi, jer je on za mene najveći džentlmen. Mislim da je odnos sa Anom presudio. To je njihov odnos, koji s vremena na vreme eskalira – rekla je Anđela.

Da li si očekivala da će ti Zvezdan prirediti neko iznenađenje? – upitala je Ivana.

On je uvek nežan, a to mi znači. Uvek mi sačuva hranu i piće. Kad pogledamo postupke prema Ani, nisu lepi, ali znamo šta se tu dešavalo – rekla je Anđela.

Nisam baš pratila kako je tekao Zvezdanov i Anđelin odnos tokom nedelje, ali ne mislim da nije džentlmen. Verovatno su ga gledaoci osudili zbog odnosa prema Ani. Prema meni je uvek bio džentlmen – istakla je Maja.

Izglasali su ga zbog postuaka prema Ani, ali i prema Anđeli. Kad sam u pitanju ja, fenomenalan je. Za mene uvek ima vremena, razumevanja i strpljenja. Zamerila sam mu jer mi nije kupio ružu, ali je ostao bez novca – rekla je Matora.

Moram da kažem da Zola plače u Ekonomskom dvorištu. Ne može da se sastavi, rekao je da se povlači iz rijaliti veze sa mnom. On je rekao da je to rijalirti veza?! Sada je sve palo u vodu – kazala je Miljana.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. (e-turneja.com)