Janjuš emotivnim govorom o bivšoj supruzi doveo zadrugare do ivice suza, pa otkrio kakav TRAG na srcu je ostavila njena ČESTITKA! (VIDEO)

Showbizz

Janjuš emotivnim govorom o bivšoj supruzi doveo zadrugare do ivice suza, pa otkrio kakav TRAG na srcu je ostavila njena ČESTITKA! (VIDEO)

Na samom početku emisije ”Pretres nedelje”, Marko Janjušević Janjuš sumirao je utiske sa svog rođendana, te je otkrio kako se osećao nakon što je pročitao čestitku koju je napisala njegova bivša žena Ena.

Postoje mnogi međuljuski odnosi koji su se poremetili tokom pretkodne nedelje, ali pre toga želim da pitam Janjuša kakvi su njegovi utisci s rođendana? – upitala je Ivana.

Srećan sam što imam ljude koji me vole. Rastužila me je najviše čestitka koju sam dobio od svoje bivše žene. Sto puta sam govorio kakva je ona žena. Opet bih mogao da se rasplačem. To je žena koja mi je rodila divno dete, moju Krunu – rekao je Janjuš.

Da li je ovo prvi put da ti je žena poslala čestitku u ”Zadruzi”? – upitala je Ivana.

Pre neko što je sve krenulo sa Majom jeste, posle toga ne – rekao je Janjuš.

Tvoja majka je poslala čestiku malom Željku – rekla je Ivana.

Jeste. Što se tiče moje žene, njoj sam priredio mnoge loše stvari. Zvala me je ”Makiša”, tako je napisala u čestitci. Odmah sam znao ko je, kad sam to pročitao. Znam šta mi je ona kupila za rođendan – kazao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u video-klipu. (e-turneja.com)