KONAČNO MU SVE REKLI U LICE! Zvezdan se preznojio zbog kritika zadrugara, Anđela mu zauvek dala ŠUT-KARTU! Evo ko je nominovan (VIDEO)

Showbizz

Zanimljivo veče!

Sinoć su u “Zadruzi” održane nominacije, a prva koja je nominovala bila je Ana Ćurčić, počela je svoje izlaganje krenuvši od Žane Đorđević , zatim je prešla na Zvezdana Slavnića koga je pohvalila, ali ga je ipak poslala u izolaciju.

Sinoć smo imali jednu situaciju, ja sam sinoć imala sa njim situaciju zbog koje sam shvatila što sam se zaljubila u njega. On ima veliku dušu, ali je zaključao neke osobine koje su jako dobre. Pokaži kako se boriš za prijateljstvo i svoje odnose kako si naučio iz kuće iz koje dolaziš. Poslaću te u izolaciju da se odmoriš jer ti to treba- rekla je Ana.

Sledeća koja je nominovala bila je Miljana Kulić koja je iznela svoj stav o Žani Đorđević i Zvezdanu Slavnću, koji su nominovani ove nedelje.

Žana je žena, majka i kraljica. Ona je dokazala da zbog deteta ne želi sebe da stavlja u neke probleme. Mislim da joj se Marko Marković dopada, ali ne izlaže riziku svoje dete, koje je u pubertetu i može teško da mu puadnu neke stvari. Dopada mi se u ovoj sezoni. Što se Zvezdana tiče, svaki dan se dešava nešto mnovo. Juče se pomirio sa Anđelom, ja sam mislila da će se botriti za Aninu ljubav. Treba da gleda sebe. Greška je jer je povredio nekog ko mu je bio bitan toliki niz godina. Od tebe ljubavi nema ništa.

Nominacije su nastavljene i vrlo zanimljivo izlaganje imao je Filip Car koji je jako iskreno govorio o svom drugaru Zvezdanu Slavniću, a posle svog mišljenja poslao je Žanu u izolaciju.

Svoj sud dao je i Lazar Čolić Zola, koji je je detaljno govorio o oba nominovana učesnika. Počeo je sa svojim mišljenjem o Žani, a zatim se osvrnuo na svoj odnos sa Zvezdanom kao i njegovim odnosom sa Anom i Anđelom. Zbog svoje bliskosti sa Slavnićem, poslao je Žanu u izolaciju.

Ivan Marinković je takođe birao između Zvezdana Slavnića i Žane Đorđević:

Kod Žane ne vidim ništa loše, ona i Marko su baš zanimljivi i o njoj nemam ništa ni loše ni dobro da kažem, veoma je korektna. Nemamo specijalan odnos, sa druge strane Zvezdan, je pokazao jedan deo svoje ličnosti pokazao ove nedelje. Pokazao je da je momak sa asflata, pokazao je tu lošu stranu.

Marija Kulić je dobila reč, te je bez zadrške prokomentarisala preljubu Zvezdana Slavnića, a potom i učešće Žane Đorđević.

Nas dve smo i u prošloj sezoni imale dobar odnos. Ostavljam Žanu. Zvezdan ima tri etape. Prva nam se svima dopala, druga je bila odvratna, kad je ušao u odnos sa Anđelom. Ovo je televizija, ono što si uradio supruzi je najgore što si mogao da joj načiniš.

Nakon Marije Kulić pravo da nominuje je dobio Miljan Vračević:

 

Mi kada bismo gledali kako se Zvezdan ponaša prema nama, niko ga ne bi nominovao, ali nakon onog sinoć videlo se da se on izgubio u vremenu i prostoru. Moram da kažem koliko mu se žena nudilo sa malo je bio. Njemu bratski kažem, on je preiskren prema meni, a moja supruga ga je pozdravila, ali sa Anom samo on zna šta će biti. Što se tiče Anđele to nije jako čim je imao one ispade sa Aleks, i da Ana nije tu. Žanu obožavam, šaljem Zvezdana da se dozove pameti, ima vremena da se opameti

Naredni su reč dobili Marko Marković i Nenad Macanović Bebica.

Zvezdana jako poštujem. Bio je uz mene kad sam doživljavao razne nemire i padove. Gledam ga kao druga, jer mi je dosta pomakgao. Kad je njegov ljubavni život u pitanju, ko smo mi da mu sudimo? Ana je bila uz njega celi život, mislim da će na kraju biti kako treba i da će rešiti sve probleme. Ovde ima dosta osoba koje mogu da pričaju o tome. Kad je u pitanju Žana, naše druženje dosta govori. Draga mi je znači mi na neki drugačiji način. Ostavljam Žanu, šaljem Zvezdana – istakao je Marko.
Imamo dve osobe, koje su sličnih godina. Žana je žena koja je rekla da ne bi želela da povredi bivšeg muža. Zvezdan je doživeo najveće poniženje kad je izdao svoju ženu. Šaljem njega, jer mu je potrebno da odmori i razmisli o svemu – istakao je Bebica

Maja Marinković je takođe dala svoj sud o Žani i Zvezdanu:

Moje iskreno mišljenje je da je ovde skuvan ozbiljan gulaš. Zveki je otkriće Zadruge 6. On neke stvari radi iz revolta pa se kaje. Zvezdan je uvek bio pravedan prema zadruagrima, neću komentarisati to za Anu, to je pogrešio. Prema meni je on bio uvek fer i iskren, – rekla je Maja pa komentarisala Žanu.
Anđela Đuričić je sledeća nominovala:

Što se tiče Žane, ona je meni super, Marko i ona su mi top, on je sa njom uplovio u mirnu luku. Nemam ništa loše o njoj da kažem, ali mi je zasmetalo kada je rekla da je Zvezdan njen tip – rekla je Anđela pa se osvrnula na Zvezdana: Što se tiče Zvezdana, neću komentarisati, moram da kažem da njemu treba odmor, ali pošto znam da će ga drugi nominovati, ja ću ga sačuvati iako mu treba odmor – rekla je Anđela.

Na kraju, najviše glasova dobila je Žana, koja je nominovana od strane zadrugara, dok je publika nominovala Aleksandra Kerića.

Posle nominacija, Anđela je stavila tačku na svaku priču sa Zvezdanom, što mu je u lice i rekla, nakon čega se iselila iz izolacije. Nedugo nakon toga, Zvezdan je ponovo došao do kreveta svoje bivše žene Ane, kojoj je udeljivao komplimente. Autor: Pink.rs