Lijek za bradavice i mladeže nalazi vam se u špajzu

Zdravlje

Lijek za bradavice i mladeže nalazi vam se u špajzu

Prije nego što odete ljekaru zbog problema s bradavicama, znajte da postoji mnogo jednostavniji i jeftiniji način da riješite ovaj problem … i stoji vam u špajzu! Bradavice su bezazleni, ali nesnosni problem.

Na svu sreću, ne morate da potrošite gomilu novca da biste ih se riješili! Ako suhom krpom na njih nanesete jabukovo sirće 2-3 puta dnevno tokom jedne sedmice, prijatno ćete se iznenaditi rezultatima.

Tokom te sedmice obratite pažnju na bradavice i vidjet ćete kako mijenjaju boju i na kraju otpadaju. Za bolje rezultate preko mladeža stavite parče vate natopljeno jabukovim sirćem i flaster. U stvari, jabukovo sirće nije lijek samo za bradavice i mladeže, već je odličan lijek za mnoge druge stvari.

Jabukovo sirće se može upotrijebiti za:uklanjanje bradavica i mladeža:

Smirivanje opekotina od sunca, Liječenje proširenih vena,borbu protiv alergija,kao balzam za kosu,kao tonik za lice,kao sredstvo za detoksikaciju

Prema tome, uvijek imajte bocu jabukovog sirća pri ruci! Vaše tijelo i vaš novčanik će vam biti zahvalni

Napomena:

Prirodni lijekovi na našem portalu služe kako bi pomogli ljudima. Ukoliko imate neki zdravstveni problem, prvo što trebate uraditi jeste da se konsultujete sa ljekarom. Ni u kakvom slučaju se nemojte oslanjati na alternativnu medicinu bez stručnog mišljenja.(domacikolaci.net)