“Htela je da abortira, KUPIO sam dete”: Šetao sina, a onda je prišla žena i PROMENILA mu život iz korena

Ispovijesti

“Htela je da abortira, KUPIO sam dete”: Šetao sina, a onda je prišla žena i PROMENILA mu život iz korena

Jedan muškarac podelio je svoju ispovest na domaćem sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele svoja iskustva i traže savete, a mi vam u celosti prenosimo njegovu priču.

– Da se nadovežem samo na onog gospodina što bi da odlučuje pri abortusu u smislu da ako on ne želi dete, žena treba da abortira – e pa nismo svi isti, ja sam svoje dete bukvalno kupio. Ružno zvuči, ali tako je.

Neplanirano je zatrudnela, obzirom da smo oboje u ozbiljnijim godinama ja sam bio presrećan zbog toga, a ona ni da čuje – napisao je on i potom objasnio šta se dogodilo i kako je uspeo u svojim željama:

– Učinio sam sve da do toga ne dođe, na kraju lepo ponudio novac i pošteno prihvatila i dala mi i sva roditeljska prava. Deo svojih ne ispunjava ionako, jer “važnija je karijera”. Ne kajem se, mali ima već tri godine, na neki način preko njega sam upoznao i ljubav svog života, šetajući ga primetila nas je jedna devojka, zapričali se, izašli, ispričao sam neobavezno svoju priču i njoj. Kaže da sam je tog dana kupio za ceo život i sad čekamo novog klinca. Iskreno, život piše romane i nisu svi muškarci retardi kao on. Eto toliko – završio je on svoju ispovest. (objektiv.rs)

Odgovori