Marko (35) je oženjen, i planira da se venča sa svoje dve devojke, a reakcija njegove supruge je POBEDILA…

Ispovijesti

Marko (35) je oženjen, i planira da se venča sa svoje dve devojke, a reakcija njegove supruge je POBEDILA…

Marko (35) je oženjen, i planira da se venča sa svoje dve devojke, a reakcija njegove supruge je POBEDILA… Iako je od 2012. u braku sa Danijelom, Marko Silva (35) iz Kelna planira da se uskoro venča sa svoje devojke, Kamilom i Džesikom.

Budući da je poligamija zakonom zabranjena, Marko kaže da njih troje žele da organizuju simbolično venčanje kako bi učvrstili svoju vezu. Inače, Marko i Danijela imaju dvoje dece, i u “otvorenom su braku” (mogu slobodno da se viđaju sa drugim ljudima). A Danijela je suprugu dala blagoslov za “svadbu” i kako kaže, najvažnije joj je da je on srećan kao i da joj nimalo ne smeta što će još dve žene voditi računa o Markovoj i njenoj deci.

Silva je svoje sadašnje devojke (obe imaju po 35 godina) upoznao 2019. na različitim žurkama, i po njegovim rečima, odmah je bilo jasno da se njih troje sjajno slažu, iako su njih dve heteroseksualne i ne privlače jedna drugu. Ono što im je zajedničko je da su obe zaljubljene u Marka.

– Kamila i Džesika su dobre prijateljice i mnogo stvari radimo kao trio. Za naš odnos je ključno zajedništvo kao i podrška naših porodica. Najviše se plašimo da će našu decu maltretirati u školi zbog naših neobičnih veza, ali mi ih vaspitavamo da veruju u sebe i razmišljaju svojom glavom – kaže Marko.

– Kada smo nas troje zajedno, ljudi se uvek okreću za nama. Žene deluju preplašeno, a muškarci su ljubomorni. Često me muževi pitaju kako da na najbolji način iskažu svoju želju za ovakvom vezom pod uslovom da ostanu u braku. Takođe, ključno je da u našoj vezi nema ljubomore. Ako imamo problem, odmah sednemo zajedno i nastojimo da ga rešimo – tvrdi Silva.

– Mi uopšte ne smatramo da smo poligamisti. Za nas je naša veza monogamna, samo sa troje ljudi. Mi se volimo i podržavamo i naš odnos je mnogo više od ljubavnog eksperimenta. Naš sledeći korak je da živimo zajedno i dobijemo decu – zaključio je Marko Silva. (objektiv.rs)

Odgovori