Dobio na lutriji, a onda mu žena POBJEGLA s novcem i LJUBAVNIKOM: Reakcija policije zaprepastila zemlju

Ispovijesti

Dobio na lutriji, a onda mu žena POBJEGLA s novcem i LJUBAVNIKOM: Reakcija policije zaprepastila zemlju

Tajlanđanin je doživio nevjerojatan šok nakon što mu je supruga uzela dobitak na lutriji i pobjegla s ljubavnikom. Međutim, na toj ceremoniji uočio je nepoznatog muškarca, a kada je upitao svoju suprugu Angkanarat za njega, ona je rekla da joj je rođak, piše indijski portal Times Now News.

Ispostavilo se da je to ljubavnik njegove supruge, s kojim je ona tek nešto kasnije pobjegla pokupivši sav novac. Manit i Angkanrat u braku su 26 godina i imaju troje djece. Povrh svega, policija je priopćila da nesretnom muškarcu ne može pomoći jer je utvrdila da nikada nije potpisao vjenčani list, pa nema osnove prijaviti njegov nestanak jer, po zakonu, nema nikakve veze s majka njegove djece!?

Manit je rekao da nije znao da su imali problema u vezi prije nego što je njegova žena pobjegla s ljubavnikom, ali je njihov sin navodno rekao policiji da je znao za majčinu aferu. Kontaktirao je odbjeglu ženu koja se preselila u mjesto udaljeno četiri sata. No, nakon toga je i on navodno izgubio kontakt.

Policija je rekla Manitu da iz njihove perspektive izgleda kao da je novac dao na dar i sada samo može pokušati nagovoriti suprugu da mu ga vrati. Očigledno ne bi imali nikakve osnove zaplijeniti novac niti ga na bilo koji drugi način tražiti.

Pokradeni i prevareni suprug na kraju se obratio lokalnim medijima u Tajlandu u pokušaju da stupi u kontakt sa suprugom. objektiv.rs

 

Odgovori