Ne mogu da prestanem da mislim na svog ŠEFA: Kada mi je rekao šta voli, ostala sam BEZ DAHA

Zanimljivosti

Ne mogu da prestanem da mislim na svog ŠEFA: Kada mi je rekao šta voli, ostala sam BEZ DAHA

Da li vam se nekada dogodilo da vam se dopadne neko sa kim radite?

Ne brinite, to je potpuno normalno.

Mada može da bude problem ako je u pitanju vaš šef.

I ako je dva puta stariji od vas.

“Ne mogu da prestanem da maštam o svom šefu. On je duplo stariji od mene, jako je šarmantan, duhovit i odlično izgleda”, napisala je jedna žena u pismu koje je poslala psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Objasnila je u kakvoj situaciji se nalazi i zamolila je za savet.

“Sve vreme mislim o tome kako imam s*ks sa njim. Problem je u tome što smo oboje u braku i imamo decu. Ja imam 25, a on 44 godine. Vodim njegov tim za društvene mreže i radim blisko sa njim”, napisala je ona.

Dodala je i da među njima postoji očigledna privlačnost i da ona nikada ranije nije osetila tako nešto.

“Ne postoji zabranjena tema među nama, a čak smo pričali i o tome šta nas uzbuđuje. Rekao mi je da uživa u s*ksu na otvorenom, a ja sam mu otkrila da bih volela da nosim povez. Nekada, dok razgovaramo, jedva dođem do daha”, nastavila je ona.

“Ne želim da budem neverna, ali je moj s*ksualni život sa suprugom nikakav – radimo to samo subotom uveče, a i tada jedva da potraje tri minuta. Kako da prebrodim potrebe koje imam, bez da vodim ljubav sa šefom? Da li treba da nađem novi posao?”, upitala je Britanka.

Najbolji način da sipate vodu na vaše vatrene potrebe sa šefom, jeste da podgrejete vrelinu u svom bračnom krevetu. Morate da razgovarate sa svojim suprugom u vezi sa vašim brigama, sasvim sigurno će i on osećati isto. Kako se vi i vaš suprug ponovo budete povezivali, osećanja koja imate prema šefu će se ohladiti”, odgovorila je Deidre. (objektiv.rs)

Odgovori